Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

Το Βιβλίο

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο που δημιούργησα για το βιβλίο "προγραμματισμός διαδικτυακών εφαρμογών". Το βιβλίο αυτό είναι το μόνο βιβλίο που θα χρειαστείτε για να κάνετε μία πλήρη εισαγωγή στον προγραμματισμό διαδικτυακών εφαρμογών. Με ένα πλήθος από παραδείγματα καλύπτει ένα σύνολο από βασικές τεχνολογίες που είναι απαραίτητες για τον προγραμματισμό κάθε διαδικτυακής εφαρμογής.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε υποψήφιους μηχανικούς πληροφορικής, επιστήμονες και επαγγελματίες της πληροφορικής, που έχουν κάποιες βασικές γνώσεις προγραμματισμού και επιθυμούν να κάνουν μία περιεκτική εισαγωγή στον προγραμματισμό διαδικτυακών εφαρμογών. Από το πώς να δημιουργήσετε σύνθετες ιστοσελίδες, πώς να κάνετε δυναμική διαχείριση τους, πώς να χειριστείτε ένα πλήθος από γεγονότα με χρήση JavaScript και DOM, τι τεχνολογίες ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών υπάρχουν. Όλες οι απαντήσεις είναι εδώ.

Ο συγγραφέας έχει επιλέξει δεκάδες παραδείγματα και ασκήσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση των τεχνολογιών που παρουσιάζονται. Επίσης στον δικτυακό τόπο του βιβλίου μπορείτε να βρείτε όλα τα παραδείγματα, καθώς και άλλο υλικό (διαφάνειες κλπ) χρήσιμα για την ανάγνωση του βιβλίου.

1 σχόλιο:

Πυγμή " PIGMI " είπε...

Καλησπέρα! Χρόνια Πολλά! Στάθηκα στα περί...συζήτησης στο προφίλ σου και χαίρομαι πολύ που μπήκα στη σελίδα σου. Συγχαρητήρια θερμά για την έκδοση του βιβλίου σου, που θα χαιρόμουν πολύ να κατείχα τις γνώσεις του. (σου). Μιας και δηλώνω άγνοια επί του θέματος,αλλά ήδη μπαίνω στο χορό με τη δημιουργία αυτού του μπλοκ. Λοιπόν, εύχομαι Καλή χρονιά, και καλή έμπνευση στο επόμενο συγγραφικό σου εγχείρημα!